Vi starter med opplæring på to hjul!

Vi starter med opplæring på to hjul!

Vi har vært stengt på grunn av Covid-19 siden 13.03.2020.

Nå får vi endelig lov til å begynne med noe undervisning igjen, enn så lenge er det bare de på to hjul vi kan undervise. Vi har satt opp Grunnkurs MC allerede i neste uke. Det er bare 4 plasser, så her er det første mann til mølla.

For å melde deg på: https://kjoreskolesenteret.no/kursoversikt

Vår MC lærer tar også imot elever for kjøring - send oss en melding så tar vi kontakt for å sette opp tid. Det vil bli satt opp et nytt mopedkurs innen kort tid, meld gjerne din interesse så setter vi deg på ventelisten.

Ta kontakt her: https://kjoreskolesenteret.no/#contact_us

 

 

 

Messenger

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler her.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker Kjøreskolesenteret . Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Kjøreskolesenteret kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn