Book plass nå

MØRKEKJØRING

Book plass nå

BIL OG HENGER

Book nå

TRAFIKALT GRUNNKURS

Våre siste nyheter

VELKOMMEN SOM ELEV HOS OSS

SLIK NÅR DU OSS: Vårt kontor er bemannet: Mandag - torsdag 10:00 - 14:00. E-post: post@kjoreskolesenteret.no, vi svarer så snart vi kan. Venterom elever: Mandag - fredag kl.

Les mer

ELEVPORTAL TABSelev.no

Når du er registrert som elev hos oss er neste steg at du registrerer deg på vår elevportal, TABSelev. Denne portalen er gratis for deg som elev, og her kan du følge med når du har neste kjøretime, dine kurs og hvor langt du er kommet i ditt opplæringsløp.

Les mer

NYTTIG INFO

Når du skal øvelseskjøre: https://www.vegvesen.no/forerkort/ta-forerkort/Ovelseskjoring https://www.vegvesen.no/forerkort/ta-forerkort/morkekjoring Når du skal ta teoriprøve:

Les mer

Våre priser

Velg klasse:

Klasse B

Kjøretime

 • Kjøretimer personbil (45 minutter)
  790 kr
 • Obligatorisk trinnvurderingstime, trinn 2
  790 kr
 • Obligatorisk trinnvurderingstime, trinn 3
  790 kr
 • Sikkerhetskurs på øvingsbane (300 min)
  6 050 kr
 • Obl. sikkerhetskurs på vei, trinn 4
  8 950 kr
 • Leie av bil til førerprøve
  1 850 kr
 • Insignia Vurderingsprøve
  2 000 kr

Kommende kurs

Kontakt oss

Messenger

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden.Les mer om hvordan vi behandler personvern.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker Kjøreskolesenteret . Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Kjøreskolesenteret kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn