KLASSE AM 146 (MOPED)

Kjøreskolesenteret AS

KLASSE AM 146 (MOPED)

Informasjon om mopedopplæringen.

Mopedopplæringen, som tidligere var mer generell, skal nå gjennomføres på individuelt grunnlag tilpasset hver enkelt elev.

Dette gjør det vanskelig å sette en fast pris på denne opplæringen, som mange etterspør.

Vi er pålagt å sørge for at alle våre elever innfrir de læringskrav som er satt, før vi slipper dem ut i trafikken på egen hånd. Det vil derfor være individuelt hvor mange læringstimer hver enkelt elev må ha.

Dersom kjørelærer mener at elevens nivå ikke er tilfredstillende, og man ønsker å holde kostnadene nede, kan man øve privat. Men da må man være kjent med reglene for øvelseskjøring med moped.

Se mer om det i denne linken: 

https://www.vegvesen.no/forerkort/ta-forerkort/veien-til-f%C3%B8rerkortet/tohjulsmoped-am146/trafikalt-grunnkurs

Før du øvelseskjører med moped les dette:

https://www.vegvesen.no/forerkort/ta-forerkort/Ovelseskjoring/Moped

 

Ta kontakt

Adresse

Stormyrveien 39

8008 Bodø

755 09 130

post@kjoreskolesenteret.no

Messenger

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler personvern.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker kjoreskolesenteret.no. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Kjøreskolesenteret Drift AS kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn